Wij zoeken jou als onze nieuwe Sterspeler

Kapper / Junior stylist

Hey there .!! We are looking for you!!

Voor onze leuke huiselijke kapsalon in het mooie dorp van Almere : Nobelhorst zijn wij opzoek naar een nieuwe teamplayer!

Ons geweldige leuke klanten kring heeft jou nodig . Met 3 allround kappers met een extra passie voor haarkleuringen, en toffe Barber hebben wij een al geweldig team, maar kunnen wij nog een ster speler erbij gebruiken!

Wij zoeken een Kapper/ Junioirstylist  voor 18/24 uur met veel ambitie voor ons mooie vak en een passie voor haarkleuringen .

Jij kan goed zelfstandig werken , maar vind het ook leuk om in een klein team te staan. Het belangrijkste vinden wij dat onze klanten warm worden behandeld en altijd tevreden de deur uitgaan.

Wij bieden jou een marktcomfort salaris , denken altijd mee om jouw werkdag zo fijn mogelijk te laten verlopen, en er zijn leuke bonussen en extra’s .

Ook bieden wij jou de mogelijkheid aan om leuke cursussen te volgen.

Ben jij nieuwsgierig ? Mail ons dan naar info@nobelhairstyling.nl of stuur een leuk bericht op onze Instagram: Nobelhairstyling


Verdere informatie

Wij staan open voor verschillende dienst verbanden als Loondienst of Zzp stoel verhuur. Wij zijn gevestigd in een hele nieuwe wijk en hebben een erg grote klanten kring