Als kapsters van Nobelhairstyling streven wij ervoor naar het beste resultaat. Knippen Haarkleuren you name it, en wij staan volledig voor uw klaar . Al vele jaren zijn wij bezig met het mooie kappersvak en vinden niks leuker om knippend en kleurend onze dagen door te komen . Hier onder stellen wij ons zelf even aan jullie voor.

De kapper voor al jouw wensen


Mijn naam is Elleke en ben nu drie jaar eigenaar van Nobelhairstyling, eerst samen met mij lieve vriendin Charlene maar vanaf Januari 2020 ben ik de volledige eigenaar van Nobelhairstyling. 

 

Het kappersvak begon bij mij al vanaf klein kind , ik hield ervan om mijn barbies mooie kapsels te geven alleen was soms hierbij een beetje het nadeel dat het haar niet meer aangroeide en ik beter eerst maar een opleiding er in kon gaan doen.

 

Vanaf mijn 13e jaar deed ik al de vooropleiding uiterlijke verzorging en van af mijn 16 ben ik de kappersopleiding gaan doen door middel van werk leren. Na bij verschillende salons ervaring te hebben mogen op doen kreeg ik de kans om in 2017 Mede eigenaresse te worden van Nobelhairstyling, wat nu is uitgegroeid tot een gewelldige kapperszaak waar ik meer dan trots op ben.

 

De passie die ik heb voor haarkleuringen en knippen is uitgegroeid naar liefde en het is meer dan een feestje om elke dag daarom in mijn eigen kapsalon te mogen staan, dit elke dag veder zien te groeien en een geweldig mooi concept te mogen neer zetten, waarbij volledige aandacht bij mij bovenaan staat. 

 

ik kijk er naar uit om jullie allemaal te leren kennen en mijn liefde voor haar met jullie te mogen delen. 

 

Veel liefs,

 

Elleke