Als kapsters van Nobelhairstyling streven wij ervoor naar het beste resultaat. Knippen Haarkleuren you name it, en wij staan volledig voor jou klaar . Al vele jaren zijn wij bezig met het mooie kappersvak en vinden niks leuker om knippend en kleurend onze dagen door te komen . Hier onder stellen wij ons zelf even aan jullie voor.

De kapper voor al jouw wensen


Mijn naam is Elleke en ben nu zes jaar eigenaar van Nobelhairstyling, eerst samen met mij lieve vriendin Charlene maar vanaf Januari 2020 ben ik de volledige eigenaar van Nobelhairstyling. 

 

Het kappersvak begon bij mij al vanaf klein kind , ik hield ervan om mijn barbies mooie kapsels te geven alleen was soms hierbij een beetje het nadeel dat het haar niet meer aangroeide en ik beter eerst maar een opleiding er in kon gaan doen.

 

Vanaf mijn 13e jaar deed ik al de vooropleiding uiterlijke verzorging en van af mijn 16 ben ik de kappersopleiding gaan doen door middel van werk leren. Na bij verschillende salons ervaring te hebben mogen op doen kreeg ik de kans om in 2017 Mede eigenaresse te worden van Nobelhairstyling, wat nu is uitgegroeid tot een geweldige kapperszaak waar ik meer dan trots op ben.

 

De passie die ik heb voor haarkleuringen en knippen is uitgegroeid naar liefde en het is meer dan een feestje om elke dag daarom in mijn eigen kapsalon te mogen staan, dit elke dag veder zien te groeien en een geweldig mooi concept te mogen neer zetten, waarbij volledige aandacht bij mij bovenaan staat. 

 

ik kijk er naar uit om jullie allemaal te leren kennen en mijn liefde voor haar met jullie te mogen delen. 

 

Aanwezig op: Maandag, Donderdag, vrijdag en Zaterdag

Veel liefs,

 

Elleke

 

 

 

 Mijn naam is Tammy 26 jaar oud en ik kom uit Almere.

Mijn passie voor het kappersvak is ongeveer 8jaar geleden begonnen, en heb veel ervaring kunnen om doen door in 

verschillende Salons te werken. Ik vind alles geweldig in het kappersvak en heb mij ook laten specialisteren op het gebied

van haarkleuringen.

Ik ben vanaf December 2021 komen werken bij Nobelhairstyling en kan niet wachten jullie allemaal blij te mogen maken.

 

Aanwezig op Woensdag en Donderdag

 

Veel liefs, 

 

Tammy

 

 

 Hi,

 

Mijn naam is Prescilla ik ben 36 jaar en zit al ruim 21jr in he kappersvak.

Ik hou van mijn vak, lekker creatief bezig zijn met kleur maar ook met het knippen.

 

Ik ben onlangs moeder geworden van mijn eerste dochtertje Ivy en kan niet wachten tot

ik haar haar ook kan invlechten.

 

Mijn werk dagen zullen de dinsdagen  en zaterdagen zijn.

 

Tot snel,

 

Veel liefs Prescilla