Als kapsters van Nobelhairstyling streven wij ervoor naar het beste resultaat. Knippen Haarkleuren you name it, en wij staan volledig voor uw klaar . Al vele jaren zijn wij bezig met het mooie kappersvak en vinden niks leuker om knippend en kleurend onze dagen door te komen . Hier onder stellen wij ons zelf even aan jullie voor.

Mijn naam is Charlene Melger 

Na 12 jaar als kapster te hebben gewerkt in een grote salon werd het tijd om voor me zelf te starten. Na veel te hebben geleerd de afgelopen 12 jaar en na een hoop cursussen en trainingen wilde ik graag een erkend leerbedrijf worden waardoor ik ook mijn passie kon delen met anderen. Zo starten ik in januari 2016 Create Yourself By Charlene. mijn creativiteit en passie delen daar werd ik elke dag weer gelukkig van. Zo geef ik graag training aan junior kappers om ook in de toekomst als kleur specialist aan het werk te kunnen gaan! 


In oktober 2016 startte ik met Nobelhairstyling in Almere. Hier heb ik goed nagedacht over wat past bij wie ik ben, maar vooral wat ik kan betekenen voor Nobelhorst. NobelHairstyling is een salon waar de persoonlijke aandacht voorop staat! Ik ben mij gaan specialiseren in kleur behandelingen. Verschillende kleurtechnieken zoals Balayage/ombre is waar ik super blij van word. De afwisseling in kleur technieken en kapsels is wat mijn vak zo uitdagend maakt. Zo bedachten wij om te gaan werken met kleur arrangementen. Zo dat U altijd tip top gekleurd en gestijld de salon verlaat en dat voor een vaste prijs. U weet altijd waar U aan toe bent. 

Sinds april ben ik samen gaan werken met Elleke van Maanen nu mede eigenaar van Nobelhairstyling. Wij geloven in de kracht van samen werken en onze vaktechiniek samen te voegen zodat we Nobehlhairstyling tot een groot succes kunnen maken. Wij zijn trots op Nobelhairstyling in Nobelhorst Almere. 

Graag tot ziens !! Veel liefs xx


Charlene - Create Yourself By Charlene


Mijn naam is Elleke van Maanen .

Al meer dan 12 jaar werk ik met passie in het kappersvak. De afgelopen jaren heb ik veel werk ervaring opgedaan in meerdere salons waardoor ik vaktechnisch erg sterk ben gegroeid en veel heb kunnen leren. Ik vind door middel van iemand haar te knippen of kleuren iemand helemaal blij te maken het mooiste wat er is. Ik streef er ook naar om elke dag te groeien op mijn knip technieken en kleur waardoor ik deze liefde nog jaren zal kunnen overbrengen.

Het laatste jaar heb ik zelfstandig al op de werkvloer gedraaid, en heb ook leiding gegeven aan personeel. Vanaf April 2016 kwam de kans om mede eigenaar te worden bij Nobelhairstyling samen met Charlene. Dromen zijn hiermee uitgekomen en we zijn hard op weg om onze salon een begrip te maken in Nobelhorst Almere.

 

  • ''Ik ben altijd pas tevreden wanneer ik de wens van de klant volledig heb toegepast, Luister altijd goed naar wat de klant wilt en daarnaast vind ik heerlijk om gezelligheid centraal te zetten''' 


Naast mijn kappers ervaring heb ik ook het diploma International make-up artist behaald, waarmee ik de kunst van grime en make-up beheers. Het word met de dag leuker om hier te mogen werken en hoop nog vele jaren hier een geweldig succes van te maken!

Ik zie jullie graag snel bij Nobelhairstyling & Makeup


Veel liefs Elleke - L.E Make-up & Hair artist


Openingstijden

Elleke: 06 - 53222621

Zat: ivm verlof Zat op afspraak : 9-15

Zo: 09-17 -  Ma: 09-17 - Di: 12-21

Charlene: 06 - 57 560 756

Zwangerschap verlof tot Januari


Schikken de openingstijden u niet? vraag naar de mogelijkheden

Betaalmogelijkheden: Bij voorkeur PIN of contant gepast betalen

 

 

Ons adres

Marie Curiestraat 3
1341 BM Almere Nobelhorst

Leuk! Volg ons  :)