Hoi allemaal!

 

Bij deze wil ik mijzelf graag voorstellen als de wenkbrauwstyliste van Nobel Hairstyling

 

Wie ben ik?

 

Mijn naam is Melanie , eigenaresse van BROW MAGIC. Ik ben 30 jaar oud en woon in Vinkeveen.

 

Waar komt mijn passie voor wenkbrauwen vandaan? 

 

Ik heb een aantal jaren gewerkt als waxprofessional in een waxsalon in Amsterdam. Hier is mijn passie voor wenkbrauwen ontstaan. Ik ben begonnen met het leren waxen. Al snel begon het oefenen met collega’s onderling om naast het vormgeven van de wenkbrauwen ook verf/henna aan te brengen, voor een nog strakker resultaat. Al waren wenkbrauwen slechts een klein deel van alle waxbehandelingen die ik uitvoerde, vond ik dit wel altijd het leukst om te doen. Naast het waxen heb ik uiteindelijk ook leren threaden, dit is het vormgeven van de wenkbrauw met draad. Mensen beseffen zich vaak niet wat mooie en strakke wenkbrauwen doen voor hun uitstraling. Het geeft mij veel voldoening om mensen te laten verassen met het resultaat na een volledige wenkbrauwstyling. Het geeft mensen zelfvertrouwen, iets wat ik persoonlijk heel belangrijk vind! 

 

Om mijn techniek in de wenkbrauwstyling te verbeteren heb ik een cursus tot allround browstyliste gevolgd waarbij ik heb leren werken met de nieuwste methode: brow-mapping. 

 

Ik heb er heel erg veel zin om deze samenwerking met Nobel Hairstyling tot een succes te maken en heel veel klanten blij te maken met mooie wenkies!

 

 

Veel liefs,

 

Melanie 


Voor meer informatie en eventuele afspraken kunt u klikken op het logo van BROW MAGIC

 

Graag tot snel bij ,

 

BROW MAGIC 

 

 


BROWS ARE A WOMANS BEST FRIEND, if done with a touch of magic: BROW MAGIC.